Ajankohtaista

Syksyn 2018 harjoitusajat

  • Tiistaisin 20.00-22.00 Kampin liikuntasali, Malminkatu 3, Musô Shinden ryû iaidô
  • Torstaisin 21.00-22.00 Kampin liikuntasali, Malminkatu 3, Musô Shinden ryû iaidô
  • Perjantaisin Vallilan ala-aste, Hämeentie 80:
    – 19.00-20.00 Musô Shinden ryû iaidô
    – 20:00-21:00 Shindô Musô ryû jôdô (tai ylempien iaidô-danien erikoisharjoitus:        tästä ilmoitetaan erikseen)
    – 20.00-21.00 Musô Jikiden Eishin ryû iaido

Iltakäyttöä ei ole juhlapäivien aattoina ja koulujen lomien aikana. Peruutuksista ilmoitetaan erikseen sähköpostilistalla.
Kampin vuorot jatkuvat tällöinkin.

Peruskurssi

Iaidon perusharjoittelun voi aloittaa taas syksyllä. Aloita ilmoittautumalla osoitteeseen iaido [at] hikari.fi tai soittamalla 050 400 3985/Tuominen. Lajiin voi myös käydä tutustumassa avoimet ovet -periaatteella sopimalla ensin käynnistä.

Alkeiden harjoitteluun tarvitset liikkumiseen sopivan asun. Perusharjoitteluun soveltuvan puumiekan saat aluksi lainaan seuralta. Pehmeät polvisuojat (lentopallo- tms.) ovat harjoittelussa pakolliset, sillä harjoittelu tapahtuu kovalla lattialla. Budoasun hankkiminen tulee aiheelliseksi harjoittelun aloittamisen jälkeen. Seura auttaa varusteiden mitoittamisessa.

Alkeiskurssi harjoittelee syyskuusta lähtien samoilla vuoroilla kuin vanhat harjoittelijat. Harjoitukset ovat tiistaisin klo 20-22 Kampin liikuntakeskuksen katutason liikuntasalissa (Malminkatu 3) ja torstaisin klo 21-22 Kampin liikuntakeskuksen katutason liikuntasalissa (Malminkatu 3). Perjantain osalta pitää sopia ohjaajien kanssa erikseen mikäli on kiinnostusta käydä perjantaisin joko Musô Shinden ryûn tai Musô Jikiden Eishin ryûn alkeisharjoituksissa.

Kyselyt iaido [at] hikari.fi.

Jôdô-harjoitukset

Shindô Musô ryû jôdô

Harjoitukset sovittuina päivinä perjantaisin klo 20.00-21.00 (Vallilan ala-aste, liikunta/juhlasali, Hämeentie 80).

Jôdô-harjoittelun voi aloittaa kun on graduoinut Musô Shinden ryû iaidossa ensimmäisen vyöarvon.

Sähköpostilista

Hikarin iaidon sisäistä postituslistaa varten sähköpostiosoite kannattaa ilmoittaa osoitteeseen iaido [at] hikari.fi.

Tulevat leirit

Muutoksista, ohjelmista ja mahdollisista muista leireistä saa tietoa harjoitusten yhteydessä. Seuraa myös Suomen Iaidoliiton leirisivua.

Lomakkeita ja paljon muuta
Suomen Musô Shinden Ryû Yhdistyksen ylläpitämiltä Yushingijukun infosivuilta löydät graduointitiedotteet ja -lomakkeet sekä paljon muuta. Osoite: http://musoshindenryu.fi/.

Jäsenmaksut 2018 ja seuraan liittyminen

Hikarin jasenanomus tulee täyttää liityttäessä seuraan. Kaavakkeen kanssa palautetaan kuitti maksetusta jäsen- ja kausimaksusta.

Vuoden jäsenmaksu: 30 €

MSR-iaidon kausimaksu: 100 €/kausi (2-3 harjoituskertaa/viikko). Yhteensä siis 230 € koko vuosi.

Maksut maksetaan Hikarin tilille FI38 1271 3000 3068 07 ja viestiosaan pitää ehdottamasti kirjoittaa harjoittelijan nimi ja “kevät/syys” sekä nykyinen vuosi.